Halloween edition: Kauhu tarinoita

Lukeminen omalla vastuulla. Halloween juhlii kuolleita, tästä onkin paljon kauhu tarinoita kerrotavana. Osa niistä ovat todentuntuisia ja yliluonnollisia.

Murhaajan lamppu

Tyttö tuli juuri kotiin pitkältä juna matkaltaan. Hänellä oli todella väsynyt ja hän meni omaan sänkyynsä, ilman että hän laittoi valoja päälle. Aamulla kun hän heräsi ja näki, että seinään oli kirjoitettu verellä: Oletko tyytyväinen ettet laittanut valoja päälle…

 

Valkoinen mekko

poikaystäväni tuli hakemaan minut elokuviin. Hän kysyi minulta autossa, miksi olin vaihtanut pois päältäni valkoisen mekon, joka päälläni oli seissyt yläkertamme ikkunassa, kun hän ajoi pihaamme. Minulla ei ole yhtään valkoista mekkoa.

 

Äidin kutsu

Pieni tyttö heräsi yöllä siihen  kun hänen äitinsä kutsui häntä alakerrassa. Tyttö oli kävelemässä portaille kun hänen äitinsä kiskaisi tytön makuuhuoneeseen. “Minäkin kuulin sen”, äiti sanoi.

 

Kuva puhelimessa

Aamulla puhelimessani oli kuva minusta nukkumassa…

Asun yksin.

 

Hyssyttelijä

Heräsin eräänä yönä siihen, kun vauvamme itki, mutta onnekksi kuulin itkuhälyttimestä, että häntä hysyteltiin jo. Käännyin toiselle kyljelleni, vaimoni nukkui vieressäni.

Sienna, Fatima, Aurora